Моят проект

Моят проект


Добавени продукти:

X


Как да поръчам?

За осъществяването на вашата поръчка чрез онлайн платформата ни за подбор на интериорен текстил „Декоратор” , ние Ви предоставяме най-лесния и спестяващ време начин, описан в няколко стъпки:

 1. Изберете желаните от Вас продукти, като преминете през нужните за това „Стъпки за подбор” на платформата „Декоратор”.
 2. Попълнете и изпратете бланката с информация за вашето запитване от последната стъпка „Изпращане на данни” от платформата „Декоратор”.
 3. Установяване на контакт – ние ще се свържем с Вас, за да уточним заедно, всички допълнителни детайли по Вашата поръчка.
 4. Потвърждаване на Вашата поръчка – след уточняване на всички допълнителни детайли, ние ще Ви изпратим нашата оферта, която Вие е нужно да потвърдите чрез подпис.

*За по ефективна и своевременна обработка на информацията от запитването Ви, Ви предлагаме да оставите Ваш телефон за връзка, на който да можем да ви потърсим.

Цветове на текстилите:

Цветовете и структурата на текстилите могат да се виждат по различен начин, според различните екрани на мониторите, през които правите вашият подбор, следователно, ние запазваме правото си, и Ви предупреждаваме, че реалните цветове на текстилите могат да се различават в известна степен!

Как да получа ?

С цел да Ви предоставим най-сигурната услуга на най-добрата цена, доставката на потвърдена от Вас поръчка се извършва според условията на куриерска фирма „Спиди”, с която имаме дългогодишна бизнес практика. Доставка на платове за пердета, завеси, дамаски и аксесоари от нашия асортимент може да се извърши до Варна, Бургас, София, Пловдив и всички градове от страната дo посочен от клиента адрес или до най-близкия офис на Спиди. Доставката се заплаща от Клиента.

При желание на клиентът, стоката може да бъде доставена с куриер по негов избор, но при тази опция, клиентът е длъжен сам да организира вземането на пратката от куриера от склада на Доставчика.

Доставка се извършва само на успешно приети и потвърдени на траен носител от клиента поръчки!

Срокът на доставка на успешно приети поръчки в Онлайн приложението „Декоратор”на „Обединена Текстилна Компания” е от 2-15 работни дни , в зависимост от наличностите в нашите складове и заявеното от клиента количество.

*При условие, че заплащането на потвърдена поръчка се осъществява чрез банков превод, кредитна или дебитна карта, то за началната дата, от която започва да тече срокът на доставка се счита датата на получаване на плащането на приетата поръчка.

За Ваше улеснение Ви предоставяме следните данни и особености свързани с извършването на доставката от нашите куриери „СПИДИ”:

 • Стандартни часове на доставка: 09.00ч – 17.30ч
 • Не се извършват доставки в Неделя и на официални празници.

За поръчки на територията на гр.Варна, клиента може да получи поръчката си от Централния склад на „Обединена Текстилна Компания” на ул.”Петко Стайнов” 12, или от магазина на ул.”Братя Миладинови” 28. Имате възможност да уговорите това по време на подаване на Вашата поръчка, като за получаване на поръчка от някоя от търговсите ни точки или централният склад не се дължи такса за доставка.

За доставка във всички страни от ЕС – моля потърсете ни за повече информация!

Как да платя ?

За Ваше улеснение, след като сте одобрили нашата оферта за желаните от Вас продукти, ние ви предлагаме следният вариант за плащане в две части:

 1. Авансово плащане по банков път на 50% от сумата на поръчката – след като направите вашата поръчка е необходимо да преведете половината от общата стойност на поръчката на фирмената ни сметка, за което ще получите електронна фактура . След осъществяване на превода и препращането към нас на съответното платежно нареждане, поръчката Ви ще бъде изпълнена и изпратена до посочен от Вас адрес.
 2. Плащане на остатъка от дължимата сума по поръчката с наложен платеж – заплащането на остатъка на дължимата сума се осъществява чрез наложен платеж при получаване на продуктите от клиента.

Връщане на поръчка

Право на всеки потребител, е възможността да се откаже от Договора в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на стоките от Потребителя или трето лице различно от превозвача и отразено от Потребителя в договора.

За да упражни правото си на отказ Потребителя трябва да попълни формуляр съгласно Приложение 6, приложен към условията на Договора и да го изпрати на Доставчика, който от своя страна е задължен да изпрати на Потребителя потвърждение след получаването му. Потребителят от своя страна се задължава в срок от 14 дни да върне стоката в ненарушен търговски вид на Адрес: 9000 гр. Варна ул.Петко Стайнов 12.

В случаят не е налице задължение от страна на Потребителя да изплати на Доставчика неусойки или обезщетение, но транспортните разходи по връщането на стоката са за сметка на Потребителя.

В случай, че Потребителят упражни правото си на отказ, Доставчикът е задължен да възстанови в пълен размер платената от Потребителя сума за Стоката / без цената на доставката / не по-късно от 14 / четиринадесет / дни, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на Потребителя да се откаже от Договора съгласно чл. 52 от ЗЗП. Доставчикът може да задържи плащането на сумите на Потребителя докато не получи обратно Стоката съгласно чл. 54 ал. 4 от ЗЗП.

Възстановяване на суми при отказ от Договора не се прилага в случаите, когато се касае за Стока изработена съгласно изискванията на клиента или по негова индивидуална поръчка / чл. 57 ал. 3 от ЗЗП /

Ако получената от Потребителя Стока е с дефект, не отговаря на описанието в направената Поръчка или има друг проблем по вина на Доставчика, Потребителят има право на рекламация. При предявяване на рекламацията на Стока, Потребителят може да избере от следните възможности:

 1. Възстановяване на платената сума.
 2. Замяна на Стоката.
 3. Замяна за друга Стока на същата стойност.
 4. Отбив от цената.
 5. Безплатно извършване на ремонт.

При предявяване на рекламация Потребителят се задължава да върне Стоката на Доставчика в ненарушен търговски вид, както и задължително да приложи документ, на който се основава претенцията. Рекламацията се предявява писмено, пред Доставчика, на следния адрес unitex_co@abv.bg или по пощата на 9000 гр. Варна ул.Петко Стайнов 12. Връщането на Стоката, разходите по замяната или възстановяването на заплатената от Потребителя сума са за сметка на Доставчика.

Аз съм съгласен с общите условия.

Благодарим, че ползвате нашите услуги!