Моят проект

Моят проект


Добавени продукти:

X


Как да работя с декоратора

 

Общи условия и действия

Инструкции

Декораторът ви позволява да съчетаете по свой собствен начин различните продукти, които предлагаме и да изпратите запитване за изработка. Щом получим запитването ви в най – кратък срок ще се свържем с вас чрез email-a, който ни предоставяте в последната стъпка.
На всяка стъпка има списък с продукти от съответната категория. Щом изберете продукт се отваря детайлното му описание. Можете да добавите продукта чрез бутон “Добави към моят проект”. В странична лента се показват избраните до момента продукти.

Стъпка 1
Избор на модел

На тази стъпка се избира модела, върху който ще се надграждат останалите компоненти. Някои модели поддържат аксесоари, които могат да се изберат от падащо меню, което пренасочва към списък с аксесоари от съответния вид.

Стъпка 2
Избор на текстил

На тази стъпка се избира текстила, от който ще се изработи завесата. На страницата за избор на текстил има специален филтър, който позволява бързото намиране на желания текстил.

Стъпка 3
Избор на перделик

На тази стъпка се избира перделик. Перделикът осигурява закачането за корниза и набирането на плата. От него също зависи и начина, по който изглежда завесата когато се събере.

Стъпка 4
Избор на аксесоари

На тази стъпка можете да изберете различни аксесоари, с които да допълните визията на своят проект. Предлагаме аксесоари за завеси, аксесоари за декориране както и други видове аксесоари.

Стъпка 5
Избор на система за окачване

На тази стъпка се избира системата за окачване. Тя е връзката между тавана на помещението и завесата – може да бъде моторизирана, задвижвана чрез командно въже, ръчно задвижвана.

Стъпка 6
Изпращане на данните

Попълването на полетата за данните е необходимо за да получим всички размери относно вашия проект. В случай, че нямате данни за някое от полетата, попълнете ‘НЕ’ в съответното поле

ЛЕСНО МОЖЕТЕ ДА ПРЕМАХНЕТЕ ВСЕКИ ИЗБРАН ОТ ВАС ПРОДУКТ КАТО КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ ЧЕРВЕНОТО Х ДО НЕГО